El teu equilibri ho decideixes tu

Sóc terapeuta Ayurveda, quiromassatgista, instructora de ioga i creadora de la meva pròpia marca “Spiritual Veda”.

Si he de resumir en una paraula què és per mi la salut, aquesta paraula és EQUILIBRI, i això és el que aporto amb l’exercici de la meva professió.

Faig el que m’agrada i sóc feliç fent-ho!

Una mica de la meva part professional…

Vaig començar fa més de 20 anys a relacionar-me amb el món de les meditacions actives de la mà de la meva professora Lila Lorenzo, va ser en aquell precís moment quan vaig emprendre un viatge cap al meu interior que no acabaria mai.

La meva missió és ajudar les persones a sentir-se millor; alleujant-les, en la mesura del possible, dels seus problemes físics, càrregues mentals i emocionals, a través dels massatges, les rutines saludables i la nutrició Ayurveda. Per oferir un servei més complet, complemento aquesta pràctica amb el quiromassatge i el ioga.

A més, actualment, m’estic formant com a psicòloga a la Universitat Carlemany. Pot semblar-te tard, però per mi no ho és, tot arriba en el moment oportú…

L’equilibri és la base de la salut

M’aporta energia i sensació de plenitud estar en contacte amb la natura, activar i canalitzar la meva energia amb el ball i molts gestos diaris que no pas per ser més quotidians, són menys importants…

T’invito a comptar amb mi per ajudar
a sentir-te millor!

Desplaça cap amunt