Massatges a barcelona i zona del garraf

Salut & Equilibri
amb Ayurveda

Serveis que ofereixo

Ayurveda

Teràpia natural per promoure la salut, prevé la malaltia i pot complementar el tractament convencional de malalties, utilitzant diferents mètodes, des de la dieta i els massatges, fins a la meditació i el ioga.

Quiromassatge

Tècniques manuals per descontracturar i tonificar teixits, alleujar estadis dolorosos derivats de mals hàbits posturals, per relaxar-te o tractar qualsevol altra necessitat a nivell muscular.

Tractaments facials

Rutines que combinen el massatge facial Ayurvèdic amb la tècnica Dien Chan i l’ús de cosmètics naturals d’alta reputació Arôms Natur.

Em dic Rosa Navajón, sóc Terapeuta Ayurveda , quiromassatgista i instructora de Ioga .

A més del servei de quiromassatge, amb ayurveda ajudo les persones a conèixer-se millor i viure d’una forma més conscient, alineant-se amb la seva pròpia essència i individualitat a través de l’alimentació, els massatges i les pautes de rutines saludables adequades per a la seva pròpia constitució, perquè no tots som iguals…

l’equilibri és la base de la salut

Massatges &
tractaments Ayurveda

Ayurveda és un dels sistemes de sanació més antics i més complets del món . Entre els seus molts beneficis, és una manera natural de crear equilibri de forma integral, ajudant-te a fer més suportable l’estrès i les malalties derivades del ritme de vida accelerat , enfortint les capacitats autocuratives del cos.

Massatge de cos sencer amb oli de sèsam temperat i essències.
Des de 65€

Massatge anticel·lulític i reductor amb barreja de pols naturals.
Des de 85€

Massatge amb saquets plens d´espècies i llavors naturals.
Des de 75€

Beneficis de l’Ayurveda

Prevé malalties . És la ciència de la longevitat, t’ajuda a portar el pas dels anys amb la millor qualitat de vida. Molt recomanable per prevenir malalties a nivell general. Per recordar-vos algunes: a nivell digestiu, cardiovascular, articular, reumàtiques i derivades d’una mala gestió de l’estrès.
Millora del sistema immunològic. A través dels seus diferents enfocaments, com ara l’alimentació, aconsegueix reforçar el nostre sistema immune per fer front als virus i les malalties.
Rejoveniment i eliminació de toxines . Tant la nutrició com, lògicament, els massatges i els tractaments cosmètics tenen repercussió en el nostre aspecte i salut. No només a nivell estètic, sinó també intern. L´ús d´algunes espècies i les dietes desintoxicants són una pedra angular per netejar el nostre cos internament, evitant l´acumulació de toxina i en conseqüència l´aparició de malalties.
Promou la salut mental. Amb la meditació, el ioga i Ayurveda, cuides no només de la salut física sinó també de la mental, que és considerada igual d’important i totes dues íntimament relacionades.
Busca un equilibri vital. Per a aquesta ciència mil·lenària, l’equilibri és salut i el desequilibri és la malaltia. Enfoca la salut des d’un punt de vista holístic, entenent l’individu com un tot: cos, ment, emocions i energia.

Conceptes bàsics de l’Ayurveda

Ayurveda, és una paraula que ve del sànscrit composta de dos termes: Ayuh, que significa vida, i Veda que significa veritat, coneixement. De manera que interpretem aquesta paraula com la “ciència de la vida” o la “ciència de la longevitat”.

redueix la tensió muscular

Quiromassatge

A Occident, el massatge tracta els músculs i el teixit connectiu. La seva finalitat és fonamentalment descarregar, estirar i equilibrar els grups musculars, tant superficials com profunds. El massatge pot ser a tot el cos o centrar-se en una zona o les zones en particular que presentin molèsties.

El regal sorpresa perfecte

Packs & gift box

Perquè les experiències no s’obliden…

Pack tardor

Especialment recomanat en aquesta època de l’any, per desintoxicar teixits i després nodrir compensant l’atribut sec i fred de la tardor.

Targeta regal

Posa’t en contacte amb mi i t’ajudaré a regalar els tractaments, rituals o massatges més adequats i en l’espai que et vingui millor

Em vaig fer el tractament Sculptor amb la Rosa i he de dir que vaig quedar sorpresa amb els resultats de la primera sessió, no només vaig notar resultats en la meva millora de pell a nivell cel·lulitis sinó també en l'alleujament de la retenció de líquids que tenia!!! Els productes Secrets de l'Aigua utilitzats són molt bons, ventoses, madeorteràpia, massatge limfàtic, etc. Estic molt contenta, encara em queden més sessions, però la primera tot un descobriment. Ho recomano al 100%. Moltes gràcies Rosa!!!
Mireia ColomMireia Colom
07:37 16 Feb 24
Posar-me a les mans de la Rosa és una experiència que repetiré sens dubte. El seu massatge em va deixar flotant, vaig notar una sensació de descàrrega i lleugeresa total. I ella és un encant. Tot un descobriment!
Kate HubchykKate Hubchyk
12:51 07 Feb 24
Massatges ayurvèdics de qualitat increïble a Barcelona i al Pant Pere de Ribes. Rosa és molt atenta i professional. Molt recomanable.
Brigit Perez DuranBrigit Perez Duran
11:38 07 Feb 24
Em realitzi el tractament kinieosolifting facial,! Ho recomano,! Rosa una gran professional 🥰🥰🥰
Ana RufianAna Rufian
07:53 06 Feb 24
La millor experiència a nivell sensorial i un dels meus millors massatges a tots els nivells... Rosa és un amor i el trasllada a les mans.. les meves contractures per ansietat van desaparèixer. Vaig estar una sema flotant 🤗🤗🤗La meva propera cita en breu...
Marc Núñez de PradoMarc Núñez de Prado
14:37 05 Feb 24
Massatge de 75 minuts, brutal. Una experiència boníssima i molt recomanable! Molt professional i molt agradable. Excel·lent comunicació i serietat.
joan pascualjoan pascual
12:54 26 Oct 23
Professional i agradable. Ho recomano amb els ulls tancats. Tornaré
CRISTINA CALERO RIBERACRISTINA CALERO RIBERA
15:53 01 Dec 22
La meva experiència ha estat increíble i la recomano totalment. La Rosa és una gran professional, el tracte és excel-lent i els tractaments t’ajuden moltíssim. Gràcies Rosa!
Eloïsa Soler SalasEloïsa Soler Salas
10:30 01 Dec 22
Molt professional i molt agradable!
js_loader
Desplaça cap amunt