Massatges a barcelona i zona del garraf

Salut & Equilibri
amb Ayurveda

Serveis que ofereixo

Ayurveda

Teràpia natural per promoure la salut, prevé la malaltia i pot complementar el tractament convencional de malalties, utilitzant diferents mètodes, des de la dieta i els massatges, fins a la meditació i el ioga.

Quiromassatge

Tècniques manuals per descontracturar i tonificar teixits, alleujar estadis dolorosos derivats de mals hàbits posturals, per relaxar-te o tractar qualsevol altra necessitat a nivell muscular.

Tractaments facials

Rutines que combinen el massatge facial Ayurvèdic amb la tècnica Dien Chan i l’ús de cosmètics naturals d’alta reputació Arôms Natur.

Em dic Rosa Navajón, sóc Terapeuta Ayurveda , quiromassatgista i instructora de Ioga .

A més del servei de quiromassatge, amb ayurveda ajudo les persones a conèixer-se millor i viure d’una forma més conscient, alineant-se amb la seva pròpia essència i individualitat a través de l’alimentació, els massatges i les pautes de rutines saludables adequades per a la seva pròpia constitució, perquè no tots som iguals…

l’equilibri és la base de la salut

Massatges &
tractaments Ayurveda

Ayurveda és un dels sistemes de sanació més antics i més complets del món . Entre els seus molts beneficis, és una manera natural de crear equilibri de forma integral, ajudant-te a fer més suportable l’estrès i les malalties derivades del ritme de vida accelerat , enfortint les capacitats autocuratives del cos.

Massatge de cos sencer amb oli de sèsam temperat i essències.
Des de 65€

Massatge anticel·lulític i reductor amb barreja de pols naturals.
Des de 85€

Massatge amb saquets plens d´espècies i llavors naturals.
Des de 75€

Beneficis de l’Ayurveda

Prevé malalties . És la ciència de la longevitat, t’ajuda a portar el pas dels anys amb la millor qualitat de vida. Molt recomanable per prevenir malalties a nivell general. Per recordar-vos algunes: a nivell digestiu, cardiovascular, articular, reumàtiques i derivades d’una mala gestió de l’estrès.
Millora del sistema immunològic. A través dels seus diferents enfocaments, com ara l’alimentació, aconsegueix reforçar el nostre sistema immune per fer front als virus i les malalties.
Rejoveniment i eliminació de toxines . Tant la nutrició com, lògicament, els massatges i els tractaments cosmètics tenen repercussió en el nostre aspecte i salut. No només a nivell estètic, sinó també intern. L´ús d´algunes espècies i les dietes desintoxicants són una pedra angular per netejar el nostre cos internament, evitant l´acumulació de toxina i en conseqüència l´aparició de malalties.
Promou la salut mental. Amb la meditació, el ioga i Ayurveda, cuides no només de la salut física sinó també de la mental, que és considerada igual d’important i totes dues íntimament relacionades.
Busca un equilibri vital. Per a aquesta ciència mil·lenària, l’equilibri és salut i el desequilibri és la malaltia. Enfoca la salut des d’un punt de vista holístic, entenent l’individu com un tot: cos, ment, emocions i energia.

Conceptes bàsics de l’Ayurveda

Ayurveda, és una paraula que ve del sànscrit composta de dos termes: Ayuh, que significa vida, i Veda que significa veritat, coneixement. De manera que interpretem aquesta paraula com la “ciència de la vida” o la “ciència de la longevitat”.

redueix la tensió muscular

Quiromassatge

A Occident, el massatge tracta els músculs i el teixit connectiu. La seva finalitat és fonamentalment descarregar, estirar i equilibrar els grups musculars, tant superficials com profunds. El massatge pot ser a tot el cos o centrar-se en una zona o les zones en particular que presentin molèsties.

El regal sorpresa perfecte

Packs & gift box

Perquè les experiències no s’obliden…

Pack tardor

Especialment recomanat en aquesta època de l’any, per desintoxicar teixits i després nodrir compensant l’atribut sec i fred de la tardor.

Targeta regal

Posa’t en contacte amb mi i t’ajudaré a regalar els tractaments, rituals o massatges més adequats i en l’espai que et vingui millor

Desplaça cap amunt