Alinia’t amb la teva pròpia essència

Anàlisi de la teva constitució
i dieta

Ayurveda considera que tot el que existeix a l’univers té 5 elements (aire, èter, terra, foc i aigua) i 3 atributs o temperaments mentals (ratlles, sattva i tamas), com nosaltres formem part de l’univers, també tenim el mateix.
Cadascú de nosaltres tenim aquests elements en diferent proporció, cosa que determina la nostra constitució i ens fa únics. Si mantenim l’equilibri d’aquestes energies al nostre organisme i ment, gaudim de bona salut i energia , altrament es produeix el desequilibri i la malaltia.

Per aquest motiu és important conèixer la teva constitució o Pakruti, perquè així a través de l’alimentació, les rutines diàries i els tractaments ayurvèdics adequats per a tu, podrem anar harmonitzant aquestes energies i compensant el possible desequilibri, sempre alineat amb la teva essència , de manera que tu necessites.

Preu 1a sessió 75€

Resta sessions 50€

IVA inclòs

Primera sessió: 1 hora 30 min.

Recomanació

Et proposo fer una primera sessió per poder diagnosticar la teva constitució ayurvèdica mitjançant una entrevista en profunditat. Conèixer la teva constitució i el teu possible desbalança t’ajudarà a conèixer-te millor. T’assessoraré sobre els aliments, les infusions i les rutines més recomanables, adaptades a tu ia l’estació de l’any , per mantenir una bona salut i un sistema immune fort, prevenir problemes de salut i endarrerir l’envelliment del cos.

Recuerda que tú eres el protagonista de tus propios cambios y que tu equilibrio también lo decides tú

Tornar als tractaments

Tractaments relacionats

Desplaça cap amunt