Massatge Reductor I anticel·lulític orgànic

Sculptor Reductor

El tractament Sculptor de Secrets de l’Aigua és un tractament de triple acció que actua sobre el metabolisme eliminant els greixos i disminuint la generació de cèl·lules adiposes causants de la cel·lulitis.

Gràcies als seus actius botànics a més d’eliminar el greix i actuar sobre la cel·lulitis, també tonifica la pell, per això parlem d’un tractament i massatge aprimant de triple acció, ja que és reductor, anticel·lulític i reafirmant, els productes emprats drenen i tenen un efecte detox ajudant així a activar la circulació i eliminar substàncies de rebuig.

Actualment és una de les teràpies de massatge reductor més completa que podem trobar: teràpia amb raspalls, cupping amb ventosa i element fusta (maderoteràpia), acompanyats de productes orgànics eficients i respectuosos, formulats amb actius botànics de màxima qualitat.

Si el teu objectiu és reduir greix, es recomana realitzar 6 sessions del massatge aprimant continuades, seguir recomanacions i pautes d’alimentació i exercici físic que seran lliurades a la primera sessió.

Preu 85€

90 min.

Preu 65€

60 min.

Amb cita prèvia min: 24/48h

IVA inclòs

Beneficis

Les ventosespessiguen la pell i l’efecte buit produeix la succió. Realitzant un massatge i amb els productes de tractament, pot ajudar a allisar i tonificar la pell de taronja.
Millora la circulació sanguínia.
Redueix la retenció de líquids.
Promou l’eliminació de toxines.
El raspallat en sec és una tècnica popular per reduir l’aparença de la cel·lulitis i millorar la salut de la pell.
La maderoteràpia ajuda a millorar la circulació sanguínia, reduir la retenció de líquids, estimular el drenatge limfàtic i trencar els dipòsits de greix, cosa que pot contribuir a la reducció de la cel·lulitis ia una aparença més tonificada de la pell.

Recomanat en cas de:

Els que volen reduir l’aparença de la cel·lulitis i millorar la textura de la pell.
Els que busquen alternatives no invasives per complementar altres tractaments estètics.
Les persones que volen estimular la circulació sanguínia i el drenatge limfàtic.
Per als qui volen adoptar pràctiques de cura corporal que promoguin el benestar general.
Tornar als tractaments
Massatge aprimant i anticel·lulític orgànic

Contraindicacions

No es recomana fer el tractament en cas de presència de ferides i talls, pell massa seca, èczemes, embarassades o malalties que cursen amb dolor intens. Tampoc en cas de sensibilitat extrema a la pell.
Les persones amb diabetis, hipertensió arterial, problemes cardíacs o altres afeccions greus han de consultar amb el metge abans de sotmetre’s a aquests tractaments.


Tractaments relacionats

Desplaça cap amunt